Industri Warta

Cathetan kanggo aman operasi saka nyithak mesin

2019-10-31
Mesin percetakan tas tenun minangka salah sawijining produk utama perusahaan, sajrone pirang-pirang taun kanggo nggawa pelanggan akeh lan pelanggan anyar, kanthi terus-terusan, pasar kita tambah gedhe lan luwih gedhe, ing ngisor iki ing mesin percetakan tas tenunan aman operasi Aku ujar sawetara poin kanggo menehi cathetan:

1. Sadurunge operasi, operator kasebut kudu nganggo sandhangan, tutup kerja lan sepatu kerja kanthi rapi, kenceng ing ngarepe sandhangan lan cuffs, aja dilebokake ing kanthong supaya gampang ucul saka lebu, aja nganggo jam tangan lan macem-macem aksesoris.
2. Sadurunge diwiwiti, minyak pelumas sing dibutuhake kudu ditambahake menyang saben titik injeksi minyak, titik pelumasan lan tangki minyak mesin kasebut.
3. Sadurunge miwiti mesin, priksa apa ana bagean ing sisih awak awak mesin. Sampeyan kudu menehi sinyal, gema sadurunge lan sawise, lan priksa manawa mesin kasebut aman sadurunge diwiwiti.
4 sadurunge operasi mesin, siklus titik negatif pertama, lan banjur siklus titik positif, saéngga nyegah kendharaan ing antarane selimut karusakan lebu, piring, lsp.
5. Sajrone operasi mesin kasebut, dilarang ndemek pasuryan sing nganggo tangan, aja ndandani lan ngilangke mesin, aja nyabrang bagean sing muter, lan njaga piranti protèksi mesin lengkap.
6. Awak kapal kasebut kudu ngawasake kanthi rapet miturut divisi kerja, menehi perhatian marang operasi saben bagean mesin kasebut, lan mandhegake mesin langsung kanggo ngatasi masalah sing ditemokake.
7. Situs pakaryan kudu dijaga tetep resik lan ora diresiki. Ora ana sundries ing papan kerja lan mesin, alat pangopènan lan alat ganti kudu dilebokake ing posisi sing ditemtokake.
8. Ing pungkasan pakaryan, ngresiki mesin, nglindhungi piring, ngombe kemul sing resik, gendhakan imprint lan bantal, mateni kekuwatan, isi log karya.
9. Reguler lan ndandani mesin kanthi rutin lan ngisi data rekaman pangopènan bisa ngluwihi gesang layanan mesin, nambah kualitas lan safety produksi.