Industri Warta

Domestik kemasan mesin menyang tugel "cilik lan kasebar menyang "dhuwur presisi "

2019-10-31
Mesin kemasan nuduhake mesin sing bisa ngrampungake kabeh utawa bagean proses kemasan produk lan komoditas. Panganggone produk kemasan mekanik bisa nambah produktivitas, nyuda intensitas tenaga kerja, nyukupi kabutuhan produksi massal lan nyukupi kebutuhan sanitasi. Mesin kemasan China diwiwiti pungkasan, durung nggawe sistem industri lengkap ing taun 1990, "rencana kaping lima taun, mesin kemasan China wis cepet berkembang, tingkat pertumbuhan rata-rata taunan luwih saka 30%, nganti 2000, isih tetep udakara udakara udakara 20%.

Sawise luwih saka 20 taun pangembangan, mesin pembungkusan China wis dadi salah sawijining sepuluh industri ing industri mesin, kalorone output lan nilai output, nggawe prestasi apik banget.

Miturut laporan ramalan lan analisis babagan panjaluk produksi lan penjualan lan investasi industri manufaktur mesin kemasan China sing dirilis dening lembaga riset industri qianzhan, China wis dadi produksi komoditas lan tenaga ekspor paling gedhe ing donya. Sementara, fokus global uga ing pasar kemasan Cina sing paling cepet, paling gedhe lan paling dawa. Ing taun 2010, industri manufaktur mesin bungkusan duwe 343 perusahaan ing ndhuwur skala (pendapatan dodolan taunan luwih saka 5 yuta yuan) kanthi 39,400 karyawan, total aset 18,974 milyar yuan, penghasilan dodolan 17,705 milyar yuan, total bathi 1,185 milyar yuan.

Sanajan prospek pasar mesin pembungkusan domestik, nanging kayata automasi mesin siji, kestabilan lan rezeki sing apik, penampilan katon ora apik, umure cekak produk mesin kemasan domestik dikritik. Ing wektu sing padha, riset lan pangembangan mesin kemasan sing luwih maju ing China isih ana ing tahap imitasi, kemampuan pangembangan independen banget diwatesi.

Amarga iki, akeh perusahaan manca gedhe wis ngenalake teknologi lan komponen dhewe menyang China lan ngolah ing pasar lokal, sing bakal nyuda biaya lan ora mung entuk pangsa pasar ing pasar paling dhuwur, nanging uga nglancarake persaingan sengit karo domestik. perusahaan ing pasar tengah lan rendah.

Mesin bungkusan China kanggo nyukupi pangembangan panganan, industri farmaseutikal lan industri liyane, lan melu kompetisi internasional, kudu ngrusak kahanan industri "cilik lan kasebar", kanthi arah "tliti dhuwur" terus maju. Kanthi pangembangan ilmu lan teknologi, industri bungkusan bakal kerjo bareng karo tren automasi industri ing mangsa ngarep, lan berkembang menyang arah penganekaragaman fungsi mekanik, standarisasi desain struktur, modularization, kontrol cerdas, struktur presisi dhuwur lan liya-liyane.


Qianzhan industri riset industri analisis mesin panelitian industri panelitian, kanthi owah-owahan pasar, mesin kemasan domestik uga saya akeh, produsen mesin kemasan domestik kanggo ngasilake konsumsi energi sing cepet, murah, arah peralatan peralatan bungkusan murah. Saiki, manufaktur mesin kemasan domestik digawe kanggo riset produksi produk laba teknologi tinggi, servo labo, lan layanan sing bisa dipercaya. Ing ngarep, kanthi dhukungan saka kabijakan sing relevan lan pangembangan industri sing gegandhengan, tingkat pertumbuhan industri manufaktur bungkusan diarepake bisa tetep ndhuwur 18%. Ing taun 2015, ukuran pasar industri (perusahaan ndhuwur skala) meh 45 milyar yuan.