Babagan Kita

Mesin RUNFENG wis setya ngrancang lan nggawe peralatan pangolahan lengkap kanggo industri tenunan plastik lan ningkatake panggunaan peralatan smokeless supaya ndukung tenaga-energi lan perlindungan lingkungan. Produk kita kalebu mesin pemotong lan jahitan kanthi otomatis kanggo tas sing diantrekake, mesin nglereni lan jahitan kanthi otomatis kanggo tas sing diwarnai, mesin nglereni lan jahitan lan panas kanthi otomatis, otomatis nglereni lan jahitan karo mesin sealing, nglereni otomatis lan jahitan kanthi mesin cetak lan liya-liyane -upaya peralatan otomatis otomatis.Tim teknis elit kita gabung kanthi pengalaman praktis sajrone luwih saka rong puluh taun ing industri tenun plastik. Lan kita bisa nyerep ide-ide desain lan intine sing canggih saka omah lan ing luar negeri, banjur ngilangi proses desain lan sistem pemikiran kanthi otomatis supaya aplikasi mesin kita terus nambah lan ningkatake tingkat desain lan manufaktur dhewe uga menehi luwih akeh -jasa layanan profesional kanggo pelanggan sing terhormat sing dipercaya RUNFENG. Kanthi mangkono ngrampungake ide "inovasi produk lan layanan sing apik" RUNFENG




.