Dhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewing Mesin Panas Nglereni
  • Air ProDhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewing Mesin Panas Nglereni

Dhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewing Mesin Panas Nglereni

Dhuwur kacepetan nglereni lan njahit mesin panas nglereni yaiku cocog kanggo pupuk tas, gabah tas, glepung tas, cilik powdertas, siji sisih warna tas, tik dobel sisihs warna tas lan laminating tas lsp. Wenzhou RunFeng Mesin Co, Ltd nampani sampeyan tuku!

Model:SJ-QFC500600

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur:


1. Mesin iki nggunakake kontrol PL _C, operasi layar tutul lan drive servo. Wis twokinds operasi kanggo milih: nglereni kadhemen lan nglereni panas.Tembung: lt bisa mbukak tas kanthi otomatis, lan tutuk tas mbukak open-sticky. Piso digawe saka bahan sing diimpor, lan ora bakal dadi panas, supaya bisa nyayomi pangayoman lingkungan (smp).

2. Pemakanan otomatis, koreksi otomatis, pelacakan tandha otomatis, bolongan tangan, bolongan mundhak, pancacahan otomatis, kirim batch, weker sambungan, kesalahan andautomatic nalika nemokake nyambungake tas tenunan.

3. Mesin iki cocok kanggo tas pupuk, tas beras, kantong glepung, kantong serbuk, tas berwarna siji, kantong warna dobel lan kantong laminasi lsp.

4. Iku mesin fungsi dobel, bisa milih tas jahit tas utawa undersewing tas.



1.Pakani panganan
2.Lokasi lan koreksi
3.Air bolongan pounching
4.Mark sensor ndeteksi
5.Handhing bolongan pounching
6.Hot cut & tas mbukak

7.Hot nglereni
8.Pencet rodha kanggo dipakani kantong
9.Pencaran lempitan
10.Auto njahit kanggo ngisor kantong
11.Kothak wayahe kanggo mriksa tas
12.Kampung sing wis dirampungake


Parameter Teknik Utama


Model
SJ-QFC 500
SJ-QFC 600
Diameter roller kain
â ‰ ¤1200mm
â ‰ ¤1200mm
Nglereni jembar
200-550mm
260-650mm
Nglereni dawa
300-1080mm
300-1260mm
Nglereni tliti
 ± 1mm
 ± 1mm
Kacepetan nglereni lan sewing
40-70pcx / min
40-70pcx / min
Prower reged
5kw
6kw
Ukuran instalasi
4300x5500x1400m
4300x5500x1400m
Bobot
1.7T 1.8T

Panas Tags: Dhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewingg Mesing Panas Nglereni, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Tuku, Dhuwur Kualitas, Rega, Pristelist, Advancede, Easy-maingtaingable, Paling Anyar, Amarga, Akeh, Diskon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.