Dhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewing Mesin Kadhemen Nglereni
  • Air ProDhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewing Mesin Kadhemen Nglereni

Dhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewing Mesin Kadhemen Nglereni

Otomatyaiku kanthi lengkap dhuwur kacepetan nglereni lan njahit mesin kadhemen nglereni yaiku dual fungsi mesin, saget milih tas cangkem njahit utawa tas ngyaikuor njahit.Otomatyaiku kanthi lengkap dhuwur kacepetan nglereni lan njahit mesin kadhemen nglereni yaiku cocog futawa pengembang tass, gabah tass, glepung tas, cilik wêdakakêna tas,single sisih colutawaed tas, tik dobel sisihs dicaosake tas lan laminating tas lsp.

Model:SJ-QFC500 / 600

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur:


1. Mesin iki nggunakake kontrol PLC, operasi layar tutul lan drive servo. Lt nduwe rong jinis operasi kanggo milih: nglereni kadhemen lan nglereni panas.Cold:: lmported material, tahan lama lan praktis (produk paten).

2. Pemakanan otomatis, koreksi otomatis, pelacakan tandha otomatis, bolongan tangan, bolongan mundhak, pancacahan otomatis, kirim batch, weker sambungan, kesalahan lan mandheg otomatis nalika nyambungake tas tenunan.

3. Mesin iki cocog kanggo tas subur, tas beras, kantong glepung, tas bubuk putty, tas berwarna sisih siji, tas colokan kaping pindho lan tas laminating lsp.

4. Iki minangka mesin fungsi dual, bisa milih jahitan cangkeme tas utawa jahitan ngisor.



1.Pakani panganan
2.Lokasi lan koreksi
3.Air bolongan pounching
4.Mark sensor ndeteksi
5.Handhing bolongan pounching
Pencet piring

7.Hot nglereni
8.Pencet rodha kanggo dipakani kantong
9.Pencaran lempitan
10.Auto njahit kanggo ngisor kantong
11.Kothak wayahe kanggo mriksa tas
12.Kampung sing wis dirampungake


Parameter Teknik Utama


Model
SJ-QFC 500
SJ-QFC 600
Diameter roller kain
â ‰ ¤1200mm
â ‰ ¤1200mm
Nglereni jembar
200-550mm
260-650mm
Nglereni dawa
300-1080mm
300-1260mm
Nglereni tliti
 ± 1mm
 ± 1mm
Kacepetan nglereni lan sewing
45-70pcx / min
45-70pcx / min
Prower reged
5kw
6kw
Ukuran instalasi
4300x5500x1400m
4300x5500x1400m
Bobot
1.7T 1.8T

Panas Tags: Dhuwur kacepetan Nglereni Lan Sewingg Mesing Kadhemen Nglereni, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Tuku, Dhuwur Kualitas, Rega, Pristelist, Advancede, Easy-maingtaingable, Paling Anyar, Amarga, Akeh, Diskon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.