Pepak otomatis Njero Tas Sisipan Lan Ing ngisor Pengedap Mesin
  • Air ProPepak otomatis Njero Tas Sisipan Lan Ing ngisor Pengedap Mesin

Pepak otomatis Njero Tas Sisipan Lan Ing ngisor Pengedap Mesin

Pepak otomatyaiku njero tas syaikuipan lan ngyaikuor segel mesin gampang operasi, siji operasi. Ing mesin yaiku cocog kanggo biasa tas karo njero tas, laminating tas karo njero tas, kertas-plastik jupuk tas karo njero tas, feedtas karo njero tas, pupuk tas karo njero tas lsp .Wenzhou RunFeng Mesin Co, Ltd nampani sampeyan tuku!

Model:SJ-QTFF750

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur:


1. Mesin dikontrol dening PLC, ndemek Operasi layar, servo drive Mesin kalebu piso kadhemen (piso mabur) lan piso panas kanggo konversi gratis. Piso kadhemen lan piso panas digawe saka bahan sing diimpor. piso panas awet lan praktis, dadi panas tanpa ubah, ora ngrokok lan nglindhungi lingkungan (cangkem tas gampang dibukak lan ora bakal konglutinant sawise nglereni panas)

2. Mesin duwe cangkeme ing ngarep lan mburi bisa dipilih kanthi otomatis nglereni lan jahitan utawa nglereni lan njahit kanggo kanthong

3. Gampang operasi, operasi tunggal. Mesin kasebut cocog kanggo tas biasa nganggo kantong jero, tas laminasi karo kantong njero, tas senyawa kertas-plastik nganggo kantong jero, feedbag karo kantong batin, tas pupuk nganggo kantong njero

4. Nglamar rong cara dadi panas, ora ana kerusakan ing pinggir kertas, ora ana kerusakan kanggo tas Bisa digunakake kanggo nutup lem lem sing adhem lan lem panas.



1.Pakani panganan
2.Lokasi lan koreksi
3.Mark sensor ndeteksi
4.Hot cut & tas mbukak
5.Hot & nglereni kadhemen
6.Bag leveling

Film 7.PE ngeculke
8.Persegelan wis mari
9.Film nglereni
10.Auto masang film PE
11.Auto njahit kanggo ngisor kantong
12.Ora lebur kertas / lem sing adhem
13.Sheerã € Edge trimming
14.Rampung kantong


Parameter Teknik Utama


Model
SJ-QTFF750
Diameter rolle kain
â ‰ ¤1200mm
Nglereni jembar
400-750mm
Nglereni dawa
700-1260mm
Nglereni tliti
 ± 1mm
Kacepetan nglereni lan wewing
30-40pcs / min
Bag nyepetake kacepetan
23-35pcs / min
Daya reged
13kw
Ukuran instalasi
9500x6000x1600mm
Bobot
5.8T
Jembarake film
â ‰ ¤680mm

Panas Tags: Pepak otomatis Njero Tas Sisipan Lan Ing ngisor Pengedap Mesing, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Tuku, Dhuwur Kualitas, Rega, Pristelist, Advancede, Easy-maingtaingable, Paling Anyar, Amarga, Akeh, Diskon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.