Otomatis Nglereni Sewing Nyithak Mesin
  • Air ProOtomatis Nglereni Sewing Nyithak Mesin

Otomatis Nglereni Sewing Nyithak Mesin

Ing otomatis Ngatur njahit mesin ngetrapake PLC ngontrol, ndemek layar operasi lan servo nyopir. Ing otomatis Ngatur njahit mesin wis otomatis dipakani, otomatis nyimpang koreksi, tetep wae dawa nelusuri, otomatis ngetang, kumpulan ngirim, pedhot lan kaluputan weker fungsi.

Model:SJ-QFY800

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur:


1. Mesin iki nggunakake kontrol PLC, operasi layar tutul lan drive servo. Piso hascold (piso mabur) lan péso panas, bisa ngganti kanthi bebas. Tali pisau lan knifeare panas kabeh digawe saka bahan sing diimpor. Piso ora tahan lama lan praktis, ora bakal wujud sawise dipanaskan, iki ora dadi perlindungan lingkungan sing ora enak. ( Cutcan panas mbukak tas kanthi otomatis, lan supaya tas mbukak cangkeme ora lengket).

2.Iya dilengkapi pakan otomatis, garan udara, tegangan bubuk magnet (opsional), koreksi otomatis, nelusuri lan dawa tetep, pangétangan otomatis, kirim batch, terputus lan weker kesalahan.

3.Printing karo kontrol sinkronisasi frekuensi variabel. Tinta anilox roller totransfer kanthi tinta lan warna. Mesin kasebut nduweni struktur sing cukup, operasi sing gampang lan perawatan sing trep.

4. Mesin sling lan sltting kanthi otomatis diowahi, lan mesin tanpa tujuan, operasi wong siji, bolongan opsional opsional, lan tangan.

5. Bisa digunakake karo jinis roller, jinis robot, mesin mesin cetak kacepetan dhuwur.



1.Pakani panganan
2.Lokasi lan koreksi
3.Mark sensor ndeteksi
4.Kothak kotak kanggo mriksa tas
5.Hot cut & tas mbukak
6.Hot & nglereni kadhemen
7.FRF & Manipulator kanthi cepet lan cepet
8.Single lempitan, tikel kaping pindho
9.Auto njahit kanggo ngisor kanthong
10.Printer
Bag sing wis rampung


Parameter Teknik Utama


Model
SJ-QFY 800
Diameter roller kain
â ‰ ¤1200mm
Nglereni jembar
200-800mm
Nglereni dawa
â ‰ ¤1300m
Nglereni tliti
 ± 1mm
Kacepetan nglereni lan sewing
32-65pcx / min
Daya reged
7kw
Ukuran instalasi
7300x5500x1500mm
Bobot
3T

Panas Tags: Otomatis Nglereni Sewingg Nyithak Mesing, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Tuku, Dhuwur Kualitas, Rega, Pristelist, Advancede, Easy-maingtaingable, Paling Anyar, Amarga, Akeh, Diskon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.