Otomatis Nglereni Sewing Mesin

Mesin jahit kanthi otomatis, dikontrol dening komputer, dilengkapi sistem pemantauan otomatis, sistem panganan lan jahitan otomatis, jahitan miturut trek sing disetel, jarum mandheg, trimming, lan liya-liyane. Mesin jahit bisa kanthi otomatis ngrampungake sawetara proses jahitan.

Mesin mesin jahit kanthi otomatis ing lapangan iki ngaktifake operasi sewing otomatis ing jinis lan operasi baris sing wis diprogram.


Wenzhou Runfeng Machinery Co, Ltd mesin jahit otomatis kanggo ngarep tuku!

View as  
 
  • Ing otomatis Ngatur njahit mesin ngetrapake PLC ngontrol, ndemek layar operasi lan servo nyopir. Ing otomatis Ngatur njahit mesin wis otomatis dipakani, otomatis nyimpang koreksi, tetep wae dawa nelusuri, otomatis ngetang, kumpulan ngirim, pedhot lan kaluputan weker fungsi.

  • Otomatis kanthi lengkap panas kadhemen nglereni njahit mesin manipulator panggunaan PLC ngontrol, ndemek layar operasi lan servo drive.Otomatis kanthi lengkap Panas Kadhemen Nglereni Sewing Mesin wis kadhemen péso (mabur péso) lan panas péso, saget owah-owahan freely.Kadhemen péso lan panas péso isall digawe dening diimpor bahan.

  • Ing Otomatyaiku panas lan kadhemen nglereni njahit mesin roller ketik panggunaan PL .C ngontrol, ndemek layar operasi lan servo nyopir. Otomatyaiku panas lan kadhemen nglereni njahit mesin roller ketik wyaiku kadhemen péso (mabur péso) lan panas péso, saget owah-owahan dadibas.Cold péso lan panas péso yaikuall digawe dening diimpor materi.Panas péso yaiku awet lan praktyaiku, iku ora dadi metu ofshape sawyaikue dadi panas, iku yaiku ora mambu lingkungan nglindhungi. ( Panas nglereni saget mbukaking tas otomatis ,lan nggawe ing tas mmetuh mbukak ora lengket).

  • Omenyangmatyaiku nglereni njahit sealign mesin panggunaan PLC ngontrol, ndemek layar operasi lan servo drive.lt wyaiku kalih jinyaiku operasi menyang milih: kadhemen nglereni lan panas nglereni. Omenyangmatyaiku nglereni njahit sealign yaiku cocog kanggo nyawiji adesif sealing, adesif kaset sealing, ing gabah tas, glepung tas, cilik wêdakakêna tas, siji sisih dicithak tas, tik dobel sisihs dicithak tenun tas lsp.

  • Otomatyaiku kanthi lengkap dhuwur kacepetan nglereni lan njahit mesin kadhemen nglereni yaiku dual fungsi mesin, saget milih tas cangkem njahit utawa tas ngyaikuor njahit.Otomatyaiku kanthi lengkap dhuwur kacepetan nglereni lan njahit mesin kadhemen nglereni yaiku cocog futawa pengembang tass, gabah tass, glepung tas, cilik wêdakakêna tas,single sisih colutawaed tas, tik dobel sisihs dicaosake tas lan laminating tas lsp.

  • Dhuwur kacepetan nglereni lan njahit mesin panas nglereni yaiku cocog kanggo pupuk tas, gabah tas, glepung tas, cilik powdertas, siji sisih warna tas, tik dobel sisihs warna tas lan laminating tas lsp. Wenzhou RunFeng Mesin Co, Ltd nampani sampeyan tuku!

Chinga Otomatis Nglereni Sewing Mesin pabrikan lan supplier - Runfeng Mesing Pabrik. Kita wis ingg palingg anyar, dhuwur kualitas, maju, akitat lan gampang digayuh Otomatis Nglereni Sewing Mesin. Kita tulus sugeng rawuh kanca saka kabeh mlaku saka panguripan menyang tuku Otomatis Nglereni Sewing Mesin ing akeh, kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo ingg paling kena diskon rega dhaptar.