• customers
  • customers
  • customers

Napa Milih Kita

  • Kekuwatan Pabrik

    Nduwe pengalaman praktis luwih saka 20 taun ing industri mesin tenun

  • Jaminan Kualitas

    Kita duwe aliran profesional lan aliran layanan, kanthi produksi, R&D, dodolan teknis

  • Rega Saingan

    Kita kudu menang reputasi kualitas apik lan rega saingan

Babagan awake dhewe

RUNFENG mesing wyaiku wyaiku setya kanggo desaing lan Pabrik tingdakake ngrampungake set saka pangolahan peralingan kanggo plminangkatik tenun ingdustri .Dene promosi ingg panggunaan saka ora mambu peralingan dadi pengacara tenogo - nyimpen lan linggkungan pangayoman. kita produk klebu full-aukanggomingic nglereni lan njahit mesing kanggo diantrekake bags、aukanggomingic nglereni lan njahit mesing kanggo dikitarnani bags、aukanggomingic panminangka lan kadhemen nglereni lan njahit mesing、aukanggomingic nglereni lan njahit karo segel mesing、aukanggomingic nglereni lan njahit karo nyithak mesing lan oinggr tingdakake pangolahan aukanggomingion peralingan.kita elit teknyaiku tim yaiku kanthi Integrminangkai karo praktis pengalaman kanggo liwing puluh taun ing plminangkatik tenun ingdustri. Lan kita yaiku apik ing abdadirbingg ingg maju desaing ide lan intine saka omah lan ing luar negeri, inggn sistemik mbuwang ingg desaing proses lan sepurg saka panginten mangkono nglamar kanggo kita mesings contingue kanggo ngapikake lan ningkatake kita duwe desaing lan manufakturg level minangka kitall minangka kanggo nyedhiyakake liyane kabeh prsakaessional layanan kanggo honkitaable cuskanggomers sinten kapercayan RUNFENG. Mangkono nggayuhg ingg ide "produk ingnovingion lan apik service"saka RUNFENG.

Produk Unggulan